Kuntosarja Lakolle murskavoitto Kouvolasta

Edellisestä pelistä hienon voiton nuorekkaasta Orimattilasta ottaneella Lakolla oli tällä kertaa vastassa Kuntokouvot, joka keski-iältään painii samassa sarjassa Lakon kuntojengin kanssa. Ennen matsia sarjajumbona majaileva Kouvot yritti käyttää hyväkseen kaikkia sallittuja keinoja. Lakolaiset olivat saapuneet paikalle hyvissä ajoin valmiina lämmittelemään, mutta  salin ovi oli tiukasti lukossa eikä oveen hakkaaminen aiheuttanut mitään reaktiota, joten ei auttanut kuin värjötellä pakkasessa. Juuri vähän ennen pelivuoron alkua myös kotijoukkue saapui koko konkkaronkalla paikalle avaimen kanssa.

Vaikeuksien kautta voittoon Orimattilassa Jymystä

Lakon kuntosarjajoukkueen vaikeudet alkoivat jo ennen ottelun ylösheittoa. Nimenhuudossa joukkueen kokoonpano oli kutistunut kuuteen peluriin sairauksien ja muiden syiden takia. Lisäksi Pete ei ilmestynyt lähtöpaikalle, eikä vastannut puhelimeen ja Dani oli ilmoittanut, että hän saattaa saapua paikalle vasta toisella puoliajalla. Pieni hätä ehti tulla pöksyyn, että saadaanko kasaan ottelun aloittamiseen tarvittava viisikko. Ei auttanut hätääntyä vaan piti ryhtyä toimeen. Pikainen soittokierros pelaaja-agenteille kysymään löytyisikö vapailta markkinoilta pikavalmiudessa olevia pelimiehiä.Onneksi Jarde Salosen kanssa päästiin yhteisymmärrykseen ottelukohtaisesta sopimuksesta ja lisäksi mukaan saatiin neuvoteltua Jarden jälkikasvu Esko. Ennen matsia myös Pete ja Dani olivat löytäneet tiensä Orimattilan urheilutalolle, joten yhtä äkkiä Coach Ylijoella oli käytössään kilpailukykyinen kahdeksikko. 

Limusiinilla voitto Lappeenrannasta

KuntoLako kävi 28. tammikuuta itärajalla ottamassa Lappeenrannan NMKY:n nuorilta pojilta luulot ja pisteet pois. Toisin kuin muilla lahtelaisilla koripallojoukkueilla, Lakolla on vielä millä mällätä, joten alle otettiin täyspitkä musta limusiini. Hyvät jalkatilat maksoivat itsensä takaisin, sillä lakolaiset juoksivat heti ensimmäisen erän alussa karkuun 9 – 17.

Continue reading

Kuntokouvot kaatui 74-53

Harrastesarjan kevätkauden avanneessa ottelussa lähdettiin liikkeelle laiskanpulskealla kinkunsulattelutyylillä. Toisella ja kolmannella neljänneksellä jo puolustettiin niin, ettei Kouvoilla ollut voiton saumaa. Kaitsu, Janne ja Joonas laittoivat kovilla prosenteilla palloa kuppiin. Faktat: Asmo 6/12, Janne 19/4, Santeri 5/7, Antti 2/3, Kaitsu 22/6, … Continue reading

Lako II – LrNMKY

Lappeenrannan NMKY kaatui Lakonkäsitelyssä   Torstaina 24.11 Lakon Kuntosarjan joukkue sai kotiin vieraaksi Lappeenrannan NMKY.n. Lappeenrannan nuori joukkue joutui toteamaan jo heti pelin alussa että kokemus on valttia ja että Lakon hyvin ja järkevästi pelannut joukkue olisi tänään liikaa. Jo puoliajan jälkeen ei voittajasta ollut … Continue reading