Lako II – LrNMKY

Lappeenrannan NMKY kaatui Lakonkäsitelyssä

 

Torstaina 24.11 Lakon Kuntosarjan joukkue sai kotiin vieraaksi Lappeenrannan NMKY.n. Lappeenrannan nuori joukkue joutui toteamaan jo heti pelin alussa että kokemus on valttia ja että Lakon hyvin ja järkevästi pelannut joukkue olisi tänään liikaa. Jo puoliajan jälkeen ei voittajasta ollut epäselvyyttä.  Puoliajalla tilanne oli 33-17. Niimpä lappeenrannan miehet joutuivat kotimatkalle ilman pisteitä, lukemin 72-44.

Lakon kovimpia pelimiehiä oli Dani, joka teki komean tupla-tuplan 10/10. Myös Kaitsu 17/6 ja Santsa 14/8hoitivat iltapuhteensa loistavasti.

Ensi torstaina Lako kohtaa OrJy:n kotonaan joka kaatoi Lakon vieraissa joten luvassa on varmasti tiukka kamppailu. 

-Antti

Helpohko voitto kotiin hyvällä puolustuksella ja levypallopelillä lukemin 72-44(33-17). Hienoa oli myös heittoprosenttien paraneminen, nyt jo 6 hemmoa (Timo, Santsa, Puuhis, Kaitsu, Antti ja Jarmo) pisti palloa pussiin vähintään 50 % tarkkuudella.

Faktat: Dani 10/10, Janne 0/1, Timo 5/1, Santsa 14/8, Puuhis 7/3, Kaitsu 17/6, Antti 13/5, Jarno 4/4

-Ylijoki

Categorized: Harraste

Comments are closed.