Limusiinilla voitto Lappeenrannasta

KuntoLako kävi 28. tammikuuta itärajalla ottamassa Lappeenrannan NMKY:n nuorilta pojilta luulot ja pisteet pois. Toisin kuin muilla lahtelaisilla koripallojoukkueilla, Lakolla on vielä millä mällätä, joten alle otettiin täyspitkä musta limusiini. Hyvät jalkatilat maksoivat itsensä takaisin, sillä lakolaiset juoksivat heti ensimmäisen erän alussa karkuun 9 – 17.

Tiukalla puolustuksella ja fyysisellä korinaluspelillä namikalaiset pidettiin loppuun saakka yli kymmenen pisteen päässä. Namikan pelaajilta evättiin pääsy korille kerta toisensa jälkeen upeilla blokeilla, joita Joonas, Antti, Pete ja Dani tarjoilivat auliisti. 
Useimmiten pallo saatiin koriin hyökkäyslevypallon tai korinaluspelin kautta. Kaukoheitot eivät uponneet kellään, kymmenestä yrityksestä upposi yksi. Myös kakkosissa osumaprosentti saisi olla nätimpi, nyt jäätiin 37 prosenttiin.

Siihen mennessä kun harvinaisen nätti naistuomari vihelsi viimeisen kerran pilliin, Lappeenrannan Urheilutalolla oli nakuteltu tulokseksi 49 – 64.

Pistemiehet: Antti 22, Kaitsu 18, Joonas 10, Dani 5, Janne 4, Asmo 3 ja Timo 2.

Categorized: Harraste

Comments are closed.