Traktorit jälleen liian vahvaa rautaa Lakolle

Vierumäkeläiset eivät meidän miesylivoimaamme kunnioittaneet, vaan veivät viidellä äijälläkin sarjapisteet lukemin 67-80. Saavat kyllä kiittää koutsiakin toisen jakson hölmöstä peluuttamisesta, jolloin ero käytännössä syntyi. Prkl.

No, olihan tuossakin matsissa hyvääkin. Aina kun maltettiin hyökkäyksessä liikuttaa kunnolla palloa ja pelata rauhassa palloa lähelle koria, niin sukka suhisi. Kaitsu ja Dani latoivat tosi hyvillä prosenteilla (heitot 11/15 ja 6/8) pallot koriin. Puolen kentän puolustuksessa pärjättiin kohtuullisen hyvin liukkaita Traktoreita vastaan, Jarno ja Joonas etunenässä.

Faktat: Kaitsu 25/5, Aki -/2, Janne 6/1, Puuhis 4/3, Santeri 4/5, Timo -/1, Antti 4/8, Dani 14/7, Asmo 2/2, Jarno -/4, Joonas 8/4

Categorized: Harraste

Comments are closed.