KuntoLakolle voitto Lappeenrannasta

Kuntosarjan joukkue kävi hakemassa väkisin voiton Lappeenrannan Kilpisen Glopetrotterssista luvuin 63-75. Ottelun alussa ei oltu yhtään valmiit peliin ja vastustaja nopeilla hyökkäyksillä vei peliä. Onneksi ekan jakson lopussa päästiin peliin mukaan ja jakso 22-19 KGT:lle. 

Toinen jakso tasaista vääntöä jonka lako vei 16-20.Kolmannella jaksolla piti ottaa luulo pois vastustajalta, mutta toisin kävi. Vastustaja vei hyökkäys ja puolustuslevyt eikä lakon hyökkäykset toiminut. KGT vei jakson 15-7. 

Viimeiselle jaksolle lähdettäessä puhuttiin , että nyt puolustus ja levyt haltuun. Niin ja ennenkaikkea asenne kohdalleen. Jakson eka puoltoista minuuttia meni käsikirjoituksen mukaan. Vastustaja puristettiin huonoihin ratkaisuihin ja levyt kerättiin talteen. Hyökkäyspäässä julius veti kolmosen ja ikonen kaks. Näillä päästiin johto asemaan ja vastustajan selkäranka katkaistiin. Lakon puolustus toimi loistavasti ja riistoja otettiin koko ajan. Ainoataan tuomari meinas yrittää kääntää peliä vastustajalle lopussa kun tuntu että tehdään mitä vaan niin saatiin virhe, mutta onneksi hermo piti jakson loppuun. Santeri ja Joonas esitti jälleen illan komeimmat blokit lopussa.

Pistemiehet lakolta:

Ikonen 14

Lindfors 0

Lampi 8

Ylitalo 9

Joonas 3

Ovaskainen 14

Honkasalo 10

Julius 13

Szymanek 3

Categorized: Harraste

Comments are closed.