II-divarissa tappio

Mikkeli haki pisteet kevätkauden avauksessa Lahdesta lukemin 57-66. Meillä hyökkäys tökki koko pelin, yhdelläkään jaksolla ei saatu kasaan 20 pistettä. Flunssa- ja muiden poissaolojen vuoksi oltiin liikenteessä seitsemällä äijällä, mikä näkyi ensimmäisellä ja viimeisellä kympillä. Ekalla oltiin aika huonolla asenteella molemmissa päissä kenttää, johtui varmaan osaltaan vähän poissaolojen tuomasta huonosta fiiliksestä, osin ehkä myös joulutauosta. Kymmenen minuuttia ja lukemat tylysti 9-24 vieraille.

Toinen ja kolmas jakso puolustettiin kyllä mallikkaasti, Mikkeli teki näillä jaksoilla yhteensä vain 21 pistettä. Viimeisellä ei sitten enää bensa ihan riittänyt puolustuksessa riittävän moneen stoppiin. Kolmisen minuuttia ennen loppua eroa oli kolme pinnaa vieraille, mutta lopussa puristus ei vain ihan riittänyt.

Vähän turhan paljon siimaa annettiin ekalla kympillä.

Pisteet: Toni 21, Rami 2, Ossi 1, Santeri 9, Mikko 8, Kake 6, Aku 10

Categorized: Edustus

Comments are closed.